Bel ons voor al je vragen

FAQ

FAQ

Ja, dat is ook mogelijk. De bezorgdienst waar we mee werken levert ook in België.

Nee, helaas is het niet mogelijk om bestelling te leveren op de Waddeneilanden.

Zowel in Nederland als in België bedragen de verzendkosten 10 euro, ongeacht het orderbedrag.

Omdat we moeten betalen per levering worden ook de verzendkosten berekend per levering.

Voor iedere levering rijdt onze bezorgservice speciaal naar jou toe. Vandaar dat we per levering naar de omvang van je order moeten kijken en daar de verzendkosten op baseren. Dat lijk ons logisch en redelijk.

Dat heeft met het proces van inkopen en bereiden te maken. Op zondag wordt alles voor het weekend daarna besteld. Aansluitend komen alle artikelen vers binnen en wordt alles bereid, verpakt en verzonden. Levering vindt in Nederland op donderdag of vrijdag plaats. In België alleen op de vrijdag.

Hoe lang dat duurt hangt een beetje van de gekozen box af. Soms is het alleen uitpakken en leuk presenteren. Soms het kort opwarmen. Voor het 5 gangen diner is het een combinatie. Tussen de gangen door kost het slechts enkele minuten. Hier hoef je geen ervaren kok voor te zien. Met behulp van de duidelijke instructies kan er niets mis gaan.

Alle ingrediënten zijn vers. De houdbaarheid varieert. Dat hangt af van de inhoud van de box. Vis is heel kort (1 – 2 dagen) te bewaren. Een charcuterie box of een kaas box is veel langer te bewaren.

Het is geen enkel probleem om het 5 gangan diner op 24 december te laten uitleveren en op 26 december te eten.

Het is in deze drukke tijden voor ons niet mogelijk om rekening te houden met allergiën en intoleranties. Wanneer er vragen zijn over wat er allemaal in de gerechten zit dan beantwoorden we dat graag uiteraard. Bel / mail ons daar gerust over.

Om je maximaal van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid
ACCEPTEREN