Bel ons voor al je vragen

Over Ons

Life is to short for cuisine minceur and for diets. Dietetic meals are like an opera without the orchestra. – PAUL BOCUSE

CULINAIR @ HOME BOX is een initiatief van Steyn Bieckmann. Ik hou erg van alles wat met lekker eten te maken heeft, bezoek graag goede restaurants en kan enorm genieten van mooie creatieve culinaire creaties. Hoe mooi is het om vergelijkbare creaties snel en eenvoudig thuis op tafel te kunnen zetten? Vanuit deze gedachte is de CULINAIR @ HOME BOX ontstaan.

De CULINAIR @ HOME BOX helpt je om snel en eenvoudig iets culinairs op tafel te zetten. We inspireren je met de mooiste recepten welke grotendeels al zijn voorbereid. Met de CULINAIR @ HOME BOX bestel je in één keer alles wat je nodig heb, van een hoogwaardige kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. Kortom; Michelin à la Maison!

Michelin à la Maison!

CULINAIR @ HOME BOX houdt graag rekening met de favoriete gerechten van onze (vaste) bestellende klanten. We noemen dat de CLASSICS. Deze gerechten passen we 1e per kwartaal aan. Alle overige gerechten wisselen iedere maand. We houden daarbij rekening met de seizoenen. Alle gerechten zijn los te bestellen. Ook is het mogelijk om uit de beschikbare gerechten zelf je 3 – 4 – 5 gangen menu samen te stellen. Grote voordeel van het bestellen van deze gerechten is dat wij het meeste werk al uit handen hebben genomen door de mis-en-place voor je te verzorgen. Alle gerechten in de boxen zijn voorzien van de benodigde instructies. Hierdoor heb je snel en eenvoudig een mooi culinair menu op tafel staan. Michelin à la Maison!

Om je maximaal van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid
ACCEPTEREN