Bel ons voor al je vragen

Verzendkosten

Een correcte verzending van iedere bestelling is voor CULINAIR @ HOME BOX van groot belang. Het betreft etenswaren waarbij gekoeld transport van drempel tot drempel van groot belang is. Tevens moet de box tijdens het transport met zorg worden behandeld zodat de inhoud bij jou arriveert zoals deze door ons is ingepakt. Kijkende naar het milieu is ook het onnodig gebruik van milieu onvriendelijke verpakkingsmaterialen iets waar we op letten. Dus geen tempex dozen en ice-packs.

Al deze punten waren van belang bij de selectie van een professioneel transportbedrijf. Omdat we weten dat jij als klant het fijn vindt om middels track & trace op de hoogte te worden gehouden over het aflevermoment, moest ook de track & trace informatievoorziening goed op orde zijn.

Vers & Fijn!

We hebben vele transporteurs vergeleken en uiteindelijk voor Vers & Fijn gekozen. Vers & Fijn voldoet aan alle door ons gestelde criteria en levert in zowel Nederland als België netjes gekoeld van deur tot deur. Nadat de box onze koelcel heeft verlaten wordt deze gekoeld getransporteerd, gekoeld gesorteerd en vervolgend gekoeld bij jou thuis afgeleverd. Hierdoor is er geen milieu onvriendelijk verpakkingsmateriaal nodig.

Over wat dit ons kost zijn we heel open. Per levering bedragen de kosten € 15,- voor Nederland en € 20,- voor België. Veel geld, maar marktconform voor gekoeld transport. Onze bescheiden marge maakt het noodzakelijk om deze kosten deels door te belasten. Wel hebben we gemeend de verzendkosten voor de Nederlandse en Belgische klanten gelijk te trekken. De verzendkosten zijn als volgt:

Nederland

    • Ongeacht de orderomvang bedragen de verzendkosten € 10,- per levering.

België

    • Ongeacht de orderomvang bedragen de verzendkosten € 10,- per levering.

Slotopmerking: Is er sprake van verzendkosten per leverdatum. Vandaar dat er per leverdatum dient te worden besteld en per leverdatum. Bij bestellingen waarbij er – per abuis – binnen één bestelling meerdere leverdata worden gecombineerd zullen we genoodzaakt zijn aanvullende verzendkosten te berekenen.

Om je maximaal van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid
ACCEPTEREN